Ποδήλατα Easywheels

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210-2717765 ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Σύνδεση

Το Καλάθι σας



Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων - Πολιτική Χρήσης Cookies

Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/ χρήστη της www.easywheels.gr υπόκειται στους όρους της παρούσας ανακοίνωσης καθώς επίσης και στα οριζόμενα στο εθνικό, κοινοτικό και διεθνές δίκαιο σχετικά με την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως εκάστοτε ισχύει.

Οποιαδήποτε ενδεχόμενη μελλοντική σχετική ρύθμιση θα αποτελέσει αντικείμενο της παρούσας ανακοίνωσης. Σε κάθε περίπτωση η ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Θ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων, σύμφωνα με το εκάστοτε ισχύον σχετικό νομικό πλαίσιο.
Συνεπώς, οι παρόντες όροι προστασίας προσωπικών δεδομένων μπορεί να αναθεωρούνται και να ενημερώνονται οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς προειδοποίηση. Οι χρήστες της www.easywheels.gr παρακαλούνται να ελέγχουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα τους εν λόγω όρους για τυχόν αλλαγές, καθώς η συνεχής χρήση της www.easywheels.gr συνεπάγεται ότι αποδέχονται όλες τις ενδεχόμενες τροποποιήσεις αυτών.

Η ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Θ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ συλλέγει προσωπικά στοιχεία των επισκεπτών/ χρηστών της www.easywheels.gr, μόνο όταν αυτοί οι ίδιοι εκουσίως τα παρέχουν με σκοπό επικοινωνίας ηλεκτρονικά, τη παραγγελία προϊόντος ή τη συνδρομή λήψης ενημερωτικών email. Προσωπικά στοιχεία είναι τα στοιχεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον προσδιορισμό της ταυτότητας ή την επικοινωνία με κάποιο άτομο καθώς και άλλα στοιχεία που αφορούν το εν λόγω άτομο.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ;
Προκειμένου να διενεργηθεί οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) της ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Θ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ και να πραγματοποιηθούν παραγγελίες προϊόντων της εταιρείας, θα ζητηθεί η γνωστοποίηση κάποιων προσωπικών στοιχείων από πλευράς του πελάτη. Κατά την πραγματοποίηση της παραγγελίας, θα ζητηθεί το πλήρες ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση αποστολής των προϊόντων, η διεύθυνση χρέωσης της παραγγελίας (σε περίπτωση που είναι διαφορετική από την διεύθυνση αποστολής), τα στοιχεία τιμολόγησης (σε περίπτωση που έχει επιλεγεί πληρωμή με τιμολόγιο), ο αριθμός ενός τηλεφώνου επικοινωνίας, η ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail).

Κατά τη διάρκεια των συναλλαγών σας μέσω πιστωτικής κάρτας μεταφέρεστε στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας. Κανένα οικονομικό στοιχείο που αφορά εσάς ή την κάρτα σας δεν γίνεται γνωστό σε εμάς και κανένα στοιχείο της κάρτας σας δεν αποθηκεύεται σε οποιοδήποτε αρχείο μας. Η συναλλαγή σας, αφορά μόνο εσάς και την τράπεζα.

ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ/ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ;
Τα δεδομένα αυτά επεξεργάζεται η εταιρεία τηρώντας την εφαρμογή του άρθρου 7Α παρ. 1 (β) Ν. 2472/1997, με σκοπό την υλοποίηση της παραγγελίας που δόθηκε από τον πελάτη και με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν κινηθεί η διαδικασία που ορίζει η νομοθεσία για την άρση του απορρήτου (Ν. 2225/1994) ή τυχόν υποχρεώσεις που απορρέουν από την εθνική εφαρμογή της Οδηγίας 24/2006.

ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ;
Το www.easywheels.gr κάνει χρήση των πληροφοριών που μας δίνετε κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής αποστολής της φόρμας, προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με (i) την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο σας, (ii) για επιβεβαίωση και ταυτοποίηση του πελάτη σε κάθε αναγκαία περίπτωση, (iii) για νέα ή εναλλακτικά προϊόντα που προσφέρονται από το www.easywheels.gr, (iv) ειδικές προσφορές του www.easywheels.gr, (v) προσφορές και νέα της εταιρείας ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Θ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, (vi) παραλαβή δώρων μετά από κλήρωση διαγωνισμού. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε αν θέλετε ή όχι να λαμβάνετε τέτοιου είδους επικοινωνίες από το www.easywheels.gr στέλνοντας το αίτημα σας μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Η εκ μέρους σας προσκόμιση των προσωπικών σας δεδομένων, σημαίνει ότι συναινείτε τα δεδομένα αυτά να χρησιμοποιούνται από τους υπαλλήλους του www.easywheels.gr για τους λόγους που αναφέρθηκαν παραπάνω. Το www.easywheels.gr απαιτεί από τους υπαλλήλους του και τους συντηρητές της ιστοσελίδας του να παρέχουν στους χρήστες-πελάτες του το επίπεδο ασφαλείας που αναφέρεται στη παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Σε καμία άλλη περίπτωση το www.easywheels.gr δεν μπορεί να μοιραστεί με άλλους τα προσωπικά σας στοιχεία χωρίς πρότερη δική σας συναίνεση, εκτός και αν αυτό απαιτηθεί μέσω της νόμιμης οδού. Παρακαλούμε όπως λάβετε υπόψη σας ότι κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις επιτρέπεται ή επιβάλλεται από το νόμο ή βάση δικαστικής απόφασης, η συλλογή, χρήση και η αποκάλυψη των προσωπικών δεδομένων σας, τα οποία έχουν συλλεγεί online χωρίς την εκ μέρους σας πρότερη συναίνεση (για παράδειγμα σε περίπτωση δικαστικής απόφασης).

Επίσης, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να τηρούμε τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς μόνο για το χρονικό διάστημα για το οποίο χρειαζόμαστε τα δεδομένα αυτά για τον σκοπό για τον οποίο συνελέγησαν ή την συμμόρφωση με το αίτημα του κάθε ατόμου ή μέχρις ότου ζητηθεί η διαγραφή τους από το υποκείμενο (και σε κάθε περίπτωση όχι περισσότερο από 5 χρόνια, εκτός εάν συνεχίσουμε να τα τηρούμε κατά τα προβλεπόμενα στην κείμενη νομοθεσία).

Πολιτική Χρήσης Cookies

Η ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Θ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ μπορεί να συγκεντρώνει στοιχεία αναγνώρισης των χρηστών της www.easywheels.gr χρησιμοποιώντας αντίστοιχες τεχνολογίες, όπως cookies ή/και την παρακολούθηση διευθύνσεων Πρωτοκόλλου Internet (IP). Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο κάθε επισκέπτη/ χρήστη και δεν λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου από τον υπολογιστή του. Χρησιμοποιούνται για τη διευκόλυνση πρόσβασης του επισκέπτη/ χρήστη όσον αφορά στη χρησιμοποίηση συγκεκριμένων υπηρεσιών ή/και σελίδων της www.easywheels.gr, για στατιστικούς λόγους και προκειμένου να καθορίζονται οι περιοχές οι οποίες είναι χρήσιμες ή δημοφιλείς. Τα στοιχεία αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν επίσης τον τύπο του φυλλομετρητή (browser) που χρησιμοποιεί ο επισκέπτης/ χρήστης, το είδος του υπολογιστή, το λειτουργικό του σύστημα, τους παροχείς διαδικτυακών υπηρεσιών και λοιπές πληροφορίες τέτοιου είδους. Επιπλέον, το πληροφοριακό σύστημα της www.easywheels.gr συλλέγει αυτόματα πληροφορίες σχετικά με τις τοποθεσίες που επισκέπτεται ο επισκέπτης/ χρήστης της και σχετικά με τους συνδέσμους σε ιστοχώρους τρίτων που ενδέχεται να επιλέξει μέσω της χρήσης της www.easywheels.gr.

Μέσα από τον μηχανισμό, αποδοχής ή όχι, cookies που έχουμε δημιουργήσει και εμφανίζεται στο κάτω μέρος της σελίδας, μπορείτε να περιορίσετε την ενσωμάτωσή τους. Αν και τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης δέχονται αυτόματα τα cookies, μπορείτε επιπλέον να επιλέξετε να αποδεχθείτε ή όχι τα cookies μέσω των ρυθμίσεων του προγράμματος περιήγησής σας (επιλογή που βρίσκεται συχνά στο μενού Εργαλείων ή Προτιμήσεων του προγράμματος περιήγησής σας). Μπορείτε επίσης να διαγράψετε τα cookies από τη συσκευή σας οποτεδήποτε. Ωστόσο, πρέπει να γνωρίζετε ότι αν δεν αποδεχθείτε τα cookies, ενδέχεται να μην είστε σε θέση να γνωρίσετε πλήρως κάποια από τα χαρακτηριστικά του ιστότοπου μας.

Επιπρόσθετες πληροφορίες αναφορικά με τη διαχείριση των cookies μπορείτε να βρείτε στον φάκελο «Βοήθεια» του προγράμματος περιήγησής σας ή μέσω ιστοσελίδων όπως η ιστοσελίδα www.allaboutcookies.org.
Η www.easywheels.gr χρησιμοποιεί το Google Analytics. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης του Google Analytics από την KPMG μπορείτε να βρείτε εδώ: http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html
Προκειμένου να παρέχει στους επισκέπτες της ιστοσελίδας περισσότερες επιλογές για τον τρόπο συλλογής των δεδομένων τους από το Google Analytics, η Google έχει αναπτύξει το Google Analytics Opt-out Browser Add-on. Το add-on επικοινωνεί με το Google Analytics JavaScript (ga.js) για να δείξει ότι οι πληροφορίες σχετικά με την επίσκεψη στην ιστοσελίδα δεν θα πρέπει να αποσταλούν στο Google Analytics. Το Google Analytics Opt-out Browser Add-on δεν εμποδίζει την αποστολή πληροφοριών στον ίδιο τον ιστότοπο ή σε άλλες υπηρεσίες web analytics.

Η www.easywheels.gr μπορεί να περιλαμβάνει λειτουργικότητα ώστε να μπορείτε να κοινοποιείτε μέσω εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης τρίτων, όπως το κουμπί Like του Facebook και το Twitter widget. Αυτές οι εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να συλλέγουν και να χρησιμοποιούν πληροφορίες σχετικά με τη χρήση εκ μέρους σας της www.easywheels.gr. Οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία που παρέχετε μέσω τέτοιων εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να συλλεγεί και να χρησιμοποιηθεί από άλλα μέλη της εν λόγω εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης και οι ανταλλαγές αυτές διέπονται από τις πολιτικές απορρήτου των εταιρειών που παρέχουν την εφαρμογή. Δεν έχουμε τον έλεγχο ή την ευθύνη για τις εν λόγω εταιρείες ή τη χρήση των πληροφοριών σας από αυτές.

Επιπλέον, η www.easywheels.gr μπορεί να φιλοξενήσει blogs, forums, crowd-sourcing και άλλες εφαρμογές ή υπηρεσίες (συλλογικά αναφερόμενα ως «λειτουργίες μέσων κοινωνικής δικτύωσης»). Ο σκοπός των λειτουργιών μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι η διευκόλυνση της ανταλλαγής πληροφοριών και περιεχομένου. Κάθε προσωπική πληροφορία που παρέχετε σε οποιαδήποτε λειτουργία μέσου κοινωνικής δικτύωσης της www.easywheels.gr μπορεί να γνωστοποιηθεί σε άλλους χρήστες της εν λόγω λειτουργίας μέσου κοινωνικής δικτύωσης (εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά κατά το στάδιο συλλογής), επί των οποίων ενδέχεται να έχουμε περιορισμένο ή καθόλου έλεγχο.

Η δημοσίευση προσωπικών δεδομένων τρίτων προσώπων (εικόνες, κλπ.) μέσω των ιστοσελίδων της www.easywheels.gr είναι παράνομη, εκτός εάν έχει αποκτηθεί προηγούμενη συναίνεση των υποκειμένων των δεδομένων.
Η παρούσα www.easywheels.gr περιλαμβάνει συνδέσμους (links) προς άλλους δικτυακούς τόπους οι οποίοι βρίσκονται υπό την ευθύνη τρίτων φορέων (φυσικά ή νομικά πρόσωπα). Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται η ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Θ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ για τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων τους οποίους αυτοί οι δικτυακοί τόποι ακολουθούν.

Περιορισμός ευθύνης της ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Θ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - Δήλωση αποποίησης
Το περιεχόμενο της www.easywheels.gr διατίθεται «ως έχει» και η ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Θ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ δεν παρέχει καμία εγγύηση, ρητή ή μη, σχετικά με την αρτιότητα, ορθότητα, επικαιρότητα, εμπορικότητα, μη παραβίαση ή καταλληλότητα του περιεχομένου αυτού για οποιαδήποτε χρήση, εφαρμογή ή σκοπό.
Η ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Θ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ , υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο επισκέπτης/ χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων της www.easywheels.gr στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία και με τη γνώση των παρόντων όρων. Επίσης, η ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Θ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ δεν εγγυάται ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα θα παρέχονται χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα, ότι τα λάθη θα διορθώνονται ή ότι θα δίνονται απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που της τίθενται. Ομοίως η ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Θ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ δεν εγγυάται ότι η www.easywheels.gr ή οποιοδήποτε άλλος συγγενικός δικτυακός τόπος ή οι εξυπηρετητές ("servers") μέσω των οποίων το περιεχόμενο τίθεται στη διάθεση των επισκεπτών/ χρηστών παρέχονται χωρίς "ιούς" ή άλλα επιζήμια συστατικά. Το κόστος των ενδεχόμενων διορθώσεων ή εξυπηρετήσεων, το αναλαμβάνει ο επισκέπτης/ χρήστης και σε καμία περίπτωση η ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Θ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ .

Χρήση συνδέσμων σε δικτυακούς τόπους τρίτων (links)
Η www.easywheels.gr παρέχει τη δυνατότητα πρόσβασης σε δικτυακούς τόπους τρίτων μέσα από κατάλληλους συνδέσμους (links). Οι εν λόγω σύνδεσμοι έχουν τοποθετηθεί αποκλειστικά για τη διευκόλυνση των επισκεπτών/ χρηστών της www.easywheels.gr, ενώ οι δικτυακοί τόποι στους οποίους παραπέμπουν υπόκεινται στους αντίστοιχους, των δικτυακών αυτών τόπων, όρους χρήσης. Η τοποθέτηση των συνδέσμων δεν αποτελεί ένδειξη έγκρισης ή αποδοχής του περιεχομένου των αντίστοιχων δικτυακών τόπων από τον διαχειριστή της www.easywheels.gr, ο οποίος δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο τους ούτε για τις πρακτικές προστασίας απορρήτου ή την ακρίβεια των υλικών που υπάρχουν σε αυτούς. Εάν ο επισκέπτης/ χρήστης της www.easywheels.gr αποφασίσει να χρησιμοποιήσει, διαμέσου των συνδέσμων της, κάποιον από τους δικτυακούς τόπους τρίτων, αποδέχεται ότι πράττει τούτο με δική του ευθύνη.

Εφαρμοστέο δίκαιο και λοιποί όροι
Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις χρήσης της www.easywheels.gr, καθώς και οποιαδήποτε τροποποίηση ή αλλαγή τους διέπονται από το εθνικό δίκαιο, το κοινοτικό δίκαιο και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες. Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων διαπιστωθεί ότι είναι αντίθετη με το ως άνω νομικό πλαίσιο ή καταστεί εκτός ισχύος, παύει αυτοδικαίως να ισχύει και αφαιρείται από το παρόν, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων. Το παρόν αποτελεί τη συνολική συμφωνία μεταξύ του διαχειριστή του www.easywheels.gr και του επισκέπτη/ χρήστη των σελίδων και υπηρεσιών του και δε δεσμεύει παρά μόνο αυτούς. Καμία τροποποίηση των όρων αυτών δε θα λαμβάνεται υπόψη και δε θα αποτελεί τμήμα της συμφωνίας αυτής, εάν δεν έχει διατυπωθεί εγγράφως και δεν έχει ενσωματωθεί σε αυτή.
Με το παρόν συμφωνείται ρητά ότι οι διαφορές που τυχόν προκύπτουν από την εφαρμογή των παρόντων όρων και την εν γένει χρήση της www.easywheels.gr από τον επισκέπτη ή χρήστη αυτής, εφόσον δεν επιλυθούν φιλικά, διέπονται από το ελληνικό δίκαιο και υπάγονται στη δικαιοδοσία των Δικαστηρίων της Αθήνας.

Για οποιαδήποτε επικοινωνία με το διαχειριστή της www.easywheels.gr παρακαλούμε αποστείλατε ηλεκτρονική επιστολή στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Επίσης αν έχετε διαπιστώσει οποιαδήποτε προβλήματα στο περιεχόμενο του κόμβου που άπτονται νομικών ή ηθικών θεμάτων, ειδικότερα όσον αφορά στην αναπαραγωγή του και τη χρήση των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας, παρακαλείσθε να μας ειδοποιήσετε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ABUS::}
    {src}https://www.easywheels.gr/images/partners/abus.jpg{/src}
    {url}https://www.easywheels.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=category&virtuemart_manufacturer_id=12{/url}
    {title}ABUS{/title}
      {/
Alligator::}
    {src}https://www.easywheels.gr/images/partners/alligator.jpg{/src}
    {url}https://www.easywheels.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=category&virtuemart_manufacturer_id=51{/url}
    {title}Alligator{/title}
        {/
BBB::}
    {src}https://www.easywheels.gr/images/partners/bbb.jpg{/src}
    {url}https://www.easywheels.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=category&virtuemart_manufacturer_id=61{/url}
    {title}BBB{/title}
        {/
BELLELI::}
    {src}https://www.easywheels.gr/images/partners/belleli.jpg{/src}
    {url}https://www.easywheels.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=category&virtuemart_manufacturer_id=23{/url}
    {title}BELLELI{/title}
      {/
BELL::}
    {src}https://www.easywheels.gr/images/partners/bell.jpg{/src}
    {url}https://www.easywheels.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=category&virtuemart_manufacturer_id=9{/url}
    {title}BELL{/title}
      {/
BLACKBURN::}
    {src}https://www.easywheels.gr/images/partners/blackburn.jpg{/src}
    {url}https://www.easywheels.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=category&virtuemart_manufacturer_id=15{/url}
    {title}BLACKBURN{/title}
      {/
BROMPTON::}
    {src}https://www.easywheels.gr/images/partners/bro.jpg{/src}
    {url}https://www.easywheels.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=category&virtuemart_manufacturer_id=4{/url}
    {title}BROMPTON{/title}
      {/
CATEYE::}
    {src}https://www.easywheels.gr/images/partners/cat.jpg{/src}
    {url}https://www.easywheels.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=category&virtuemart_manufacturer_id=6{/url}
    {title}CATEYE{/title}
      {/
Continental::}
    {src}https://www.easywheels.gr/images/partners/conti.jpg{/src}
    {url}https://www.easywheels.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=category&virtuemart_manufacturer_id=38{/url}
    {title}Continental{/title}
      {/
CLERMONT::}
    {src}https://www.easywheels.gr/images/partners/clermont.jpg{/src}
    {url}https://www.easywheels.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=category&virtuemart_manufacturer_id=90{/url}
    {title}CLERMONT{/title}
      {/
CUBE::}
    {src}https://www.easywheels.gr/images/partners/cube.jpg{/src}
    {url}https://www.easywheels.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=category&virtuemart_manufacturer_id=1{/url}
    {title}CUBE{/title}
      {/
DAHON::}
    {src}https://www.easywheels.gr/images/partners/dahon.jpg{/src}
    {url}https://www.easywheels.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=category&virtuemart_manufacturer_id=57{/url}
    {title}DAHON{/title}
      {/
ENDURA::}
    {src}https://www.easywheels.gr/images/partners/endura.jpg{/src}
    {url}https://www.easywheels.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=category&virtuemart_manufacturer_id=5{/url}
    {title}ENDURA{/title}
      {/
fi'zi:k::}
    {src}https://www.easywheels.gr/images/partners/fizik.jpg{/src}
    {url}https://www.easywheels.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=category&virtuemart_manufacturer_id=93{/url}
    {title}fi'zi:k{/title}
      {/
GIRO::}
    {src}https://www.easywheels.gr/images/partners/giro.jpg{/src}
    {url}https://www.easywheels.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=category&virtuemart_manufacturer_id=10{/url}
    {title}GIRO{/title}
      {/
GT::}
    {src}https://www.easywheels.gr/images/partners/gt.jpg{/src}
    {url}https://www.easywheels.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=category&virtuemart_manufacturer_id=3{/url}
    {title}GT{/title}
      {/
HARO::}
    {src}https://www.easywheels.gr/images/partners/haro.jpg{/src}
    {url}https://www.easywheels.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=category&virtuemart_manufacturer_id=17{/url}
    {title}HARO{/title}
      {/
IDEAL::}
    {src}https://www.easywheels.gr/images/partners/ideal.jpg{/src}
    {url}https://www.easywheels.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=category&virtuemart_manufacturer_id=2{/url}
    {title}IDEAL{/title}
      {/
ISAAC CYCLES::}
    {src}https://www.easywheels.gr/images/partners/ISAAC.jpg{/src}
    {url}https://www.easywheels.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=category&virtuemart_manufacturer_id=99{/url}
    {title}ISAAC CYCLES{/title}
      {/
KASK::}
    {src}https://www.easywheels.gr/images/partners/kask.jpg{/src}
    {url}https://www.easywheels.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=category&virtuemart_manufacturer_id=104{/url}
    {title}KASK{/title}
      {/
KMC::}
    {src}https://www.easywheels.gr/images/partners/kmc.jpg{/src}
    {url}https://www.easywheels.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=category&virtuemart_manufacturer_id=46{/url}
    {title}KMC{/title}
      {/
KUOTA::}
    {src}https://www.easywheels.gr/images/partners/kuota.jpg{/src}
    {url}https://www.easywheels.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=category&virtuemart_manufacturer_id=50{/url}
    {title}KUOTA{/title}
      {/
KRYPTONITE::}
    {src}https://www.easywheels.gr/images/partners/krypto.jpg{/src}
    {url}https://www.easywheels.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=category&virtuemart_manufacturer_id=13{/url}
    {title}KRYPTONITE{/title}
      {/
LEZYNE::}
    {src}https://www.easywheels.gr/images/partners/lezyne.jpg{/src}
    {url}https://www.easywheels.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=category&virtuemart_manufacturer_id=35{/url}
    {title}LEZYNE{/title}
      {/
LOMBARDO::}
    {src}https://www.easywheels.gr/images/partners/lombardo.jpg{/src}
    {url}https://www.easywheels.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=category&virtuemart_manufacturer_id=96{/url}
    {title}LOMBARDO{/title}
      {/
MARIPOSA::}
    {src}https://www.easywheels.gr/images/partners/mariposa.jpg{/src}
    {url}https://www.easywheels.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=category&virtuemart_manufacturer_id=80{/url}
    {title}MARIPOSA{/title}
      {/
MAXXIS::}
    {src}https://www.easywheels.gr/images/partners/Maxxis.jpg{/src}
    {url}https://www.easywheels.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=category&virtuemart_manufacturer_id=39{/url}
    {title}MAXXIS{/title}
      {/
MERIDA-BIKES::}
    {src}https://www.easywheels.gr/images/partners/merida.jpg{/src}
    {url}https://www.easywheels.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=category&virtuemart_manufacturer_id=64{/url}
    {title}MERIDA-BIKES{/title}
      {/
MET::}
    {src}https://www.easywheels.gr/images/partners/met.jpg{/src}
    {url}https://www.easywheels.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=category&virtuemart_manufacturer_id=11{/url}
    {title}MET{/title}
      {/
Micro Scooters::}
    {src}https://www.easywheels.gr/images/partners/micro.jpg{/src}
    {url}https://www.easywheels.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=category&virtuemart_manufacturer_id=102{/url}
    {title}Micro Scooters{/title}
      {/
Muc-Off::}
    {src}https://www.easywheels.gr/images/partners/mucoff.jpg{/src}
    {url}https://www.easywheels.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=category&virtuemart_manufacturer_id=20{/url}
    {title}Muc-Off{/title}
      {/
ORBEA::}
    {src}https://www.easywheels.gr/images/partners/orbea.jpg{/src}
    {url}https://www.easywheels.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=category&virtuemart_manufacturer_id=106{/url}
    {title}ORBEA{/title}
      {/
Orient::}
    {src}https://www.easywheels.gr/images/partners/orient.jpg{/src}
    {url}https://www.easywheels.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=category&virtuemart_manufacturer_id=95{/url}
    {title}Orient{/title}
      {/
PRO::}
    {src}https://www.easywheels.gr/images/partners/pro.jpg{/src}
    {url}https://www.easywheels.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=category&virtuemart_manufacturer_id=7{/url}
    {title}PRO{/title}
      {/
QUARK::}
    {src}https://www.easywheels.gr/images/partners/quark.jpg{/src}
    {url}https://www.easywheels.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=category&virtuemart_manufacturer_id=107{/url}
    {title}QUARK{/title}
      {/
RIDGEBACK::}
    {src}https://www.easywheels.gr/images/partners/RB.jpg{/src}
    {url}https://www.easywheels.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=category&virtuemart_manufacturer_id=54{/url}
    {title}RIDGEBACK{/title}
      {/
ROMET BIKES::}
    {src}https://www.easywheels.gr/images/partners/romet.jpg{/src}
    {url}https://www.easywheels.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=category&virtuemart_manufacturer_id=112{/url}
    {title}ROMET BIKES{/title}
      {/
SIGMA::}
    {src}https://www.easywheels.gr/images/partners/sigma.jpg{/src}
    {url}https://www.easywheels.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=category&virtuemart_manufacturer_id=14{/url}
    {title}SIGMA{/title}
      {/
SMP Sadles::}
    {src}https://www.easywheels.gr/images/partners/smp.jpg{/src}
    {url}https://www.easywheels.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=category&virtuemart_manufacturer_id=31{/url}
    {title}SMP Sadles{/title}
      {/
SPECIALIZED::}
    {src}https://www.easywheels.gr/images/partners/speci.jpg{/src}
    {url}https://www.easywheels.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=category&virtuemart_manufacturer_id=75{/url}
    {title}SPECIALIZED{/title}
      {/
SUPERIOR::}
    {src}https://www.easywheels.gr/images/partners/sup.jpg{/src}
    {url}https://www.easywheels.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=category&virtuemart_manufacturer_id=82{/url}
    {title}SUPERIOR{/title}
      {/
TACX::}
    {src}https://www.easywheels.gr/images/partners/tacx.jpg{/src}
    {url}https://www.easywheels.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=category&virtuemart_manufacturer_id=66{/url}
    {title}TACX{/title}
      {/
TOPEAK::}
    {src}https://www.easywheels.gr/images/partners/topeak.jpg{/src}
    {url}https://www.easywheels.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=category&virtuemart_manufacturer_id=8{/url}
    {title}TOPEAK{/title}
      {/
SHIMANO::}
    {src}https://www.easywheels.gr/images/partners/shimano.jpg{/src}
    {url}https://www.easywheels.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=category&virtuemart_manufacturer_id=33{/url}
    {title}SHIMANO{/title}
        {/
VERDE::}
    {src}https://www.easywheels.gr/images/partners/verde.jpg{/src}
    {url}https://www.easywheels.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=category&virtuemart_manufacturer_id=42{/url}
    {title}VERDE{/title}
        {/
WTB::}
    {src}https://www.easywheels.gr/images/partners/wtb.jpg{/src}
    {url}https://www.easywheels.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=category&virtuemart_manufacturer_id=16{/url}
    {title}WTB{/title}
        {/
Zefal::}
    {src}https://www.easywheels.gr/images/partners/zefal.jpg{/src}
    {url}https://www.easywheels.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=category&virtuemart_manufacturer_id=41{/url}
    {title}Zefal{/title}
        {/
ZIPVIT::}
    {src}https://www.easywheels.gr/images/partners/ZIPVIT.jpg{/src}
    {url}https://www.easywheels.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=category&virtuemart_manufacturer_id=74{/url}
    {title}ZIPVIT{/title}
        {/
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων - Πολιτική Χρήσης Cookies

Ποδήλατα easywheels

Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα - Τετάρτη - Σάββατο
9:00-15:30
Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή
9:00-20:30

Ελευθερίου Βενιζέλου 77,
14231 Νέα Ιωνία
Πλατεία Άγαλμα Μητέρας,

Τηλ: 210-2717765
E-mail: info@easywheels.gr

Newsletter

Για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης χρησιμοποιούμε Cookies όπως περιγράφεται στην Πολιτική Χρήσης Cookies